خدمات تخصصی تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک

location

شیراز ساحلی شرقی بالاتر از ترمینال کاراندیش (حد فاصل ترمینال کاراندیش و پل امام علی) تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک. کره ای، فرانسوی، چینی

گیربکس اتوماتیک
گیربکس اتوماتیک سروستانی

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک سروستانی

شما عزیزان می‌توانید خودروهای خود را با اطمینان خاطر در اختیار تعمیرکاران حرفه‌ای ما در تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک سروستانی بسپارید. برخی از خدمات ما عبارت است از: خودرو بر رایگان جهت تعمیر گیربکس، سرویس گیربکس اتوماتیک، تعمیر گیربکس اتوماتیک، رفع تقه های شروع به حرکت، رفع تقه های دنده عقب، سرویس شیر برقی، سرویس توربین، ساکشن روغن گیربکس، رفع ایراد چراغ S/*، سرویس ساعتی گیربکس و…

ادامه مطلب …

آدرس تعمیرگاه: شیراز ساحلی شرقی بالاتر از ترمینال کاراندیش (حد فاصل ترمینال کاراندیش و پل امام علی)، تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک سروستانی.

ساعتی گیربکس
گیربکس CVT

گیربکس cvt

اگر تا به حال به دنبال خودرو‌های دارای گیربکس اتوماتیک بوده اید؛ و یا اگر خودرو شما دارای گیربکس اتوماتیک باشد، احتمالا نام گیربکس CVT به گوش شما خورده است. امروزه، معمولا خودرو‌های جدید تر از این نوع گیربکس‌ها استفاده می‌کنند.

ادامه مطلب…

گیربکس سی وی تی

روغن گیربکس اتوماتیک

روغن گیربکس اتوماتیک

گیربکس‌های اتوماتیک به وسیله سیستم چرخ دنده سیاره‌ای عمل می‌کنند. از مایعات انتقال برای روانکاری اجزای سیستم انتقال قدرت خودرو برای عملکرد بهینه استفاده می‌شود. در ادامه توضیحات بیشتری در این خصوص خواهیم داد.

ادامه مطلب…

گیربکس DCT

گیربکس DCT

با بررسی گیربکس اتوماتیک خودروهای موجود در بازار، احتمالا مطالبی در مورد گیربکس DCT مشاهده کرده اید. همچینن سیستم انتقال قدرت دو کلاچه یا گیربکس دبل کلاچ از دیگر عباراتی است که ممکن است با آن برخورد کرده باشید..

ادامه مطلب…

گیربکس DCT

گیربکس اتوماتیک هیوندای

گیربکس اتوماتیک هیوندای

سیستم انتقال قدرت یکی از عوامل اصلی تعیین کننده عملکرد و کارایی خودرو است. در اینجا ما مجموعه متنوعی از گیربکس اتوماتیک هیوندای را بررسی می‌کنیم تا مشخصات آن را بهتر درک کنیم.

ادامه مطلب…

خودروی هیوندای - گیربکس اتوماتیک هیوندای

گیربکس ای ام تی AMT

گیربکس AMT

بدون شک اختراع گیربکس‌ اتوماتیک یکی از بزرگترین دستاوردها در صنعت خودرو به حساب می‌آید. احتمالا در این میان نام گیربکس AMT را شنیده‌اید. طی چند دهه گذشته، پیشرفت در فناوری گیربکس‌ اتوماتیک، ضرورت عملیات تعویض دنده‌ با پدال کلاچ و اهرم دنده را کاهش داده است. در اینجا با این فناوری بیشتر آشنا می شویم.

ادامه مطلب…

گیربکس AL4
تعمیر گیربکس اتوماتیک
اجزای گیربکس اتوماتیک

اجزای گیربکس اتوماتیک

اجزای گیربکس به هشت قسمت اصلی تقسیم می‌شوند. در خارج از موتور شما، گیربکس پیچیده‌ترین قسمت وسیلۀ نقلیه است. امروزه اکثر وسایل نقلیه، دارای گیربکس اتوماتیک هستند.

در گیربکس اتوماتیک هنگامی که راننده با سرعت‌های مختلف در حال حرکت است نیازی به تعویض دنده ندارد. همچنین هیچ پدال کلاچی در این خودروها وجود ندارد. وسیلۀ نقلیه تمام این اقدامات را به طور خودکار انجام می‌دهد. رانندگان کافیست فقط تمام توجه‌شان به فرمان، شتاب و ترمزگیری باشد.

ادامه مطلب …

گیربکس اتوماتیک نیسان

گیربکس اتوماتیک نیسان

اولین سیستم گیربکس اتوماتیک نیسان موتور در مارس 1992 به بازار ژاپن، معرفی شد که نام آن متغیر متصل (Continuously Variable Transmission) بود. از آن به بعد، نیسان پیشرفت‌های قابل توجهی در تکنولوژی CVT کرد، که به او این اجازه را داد که از این سیستم برای گشتاور بالای موتورها استفاده کند.

نیسان از گیربکس اتوماتیک CVT استفاده می‌کند و در سال 2018 به نسل سوم XTRONIC  با فناوری Step Logic Control ـD مجهز شده است. گیربکس CVT نرم افزار رایانه‌ای است که از ورودی‌های دینامیک مانند سرعت خودرو، موقعیت پدال شتاب دهنده (گاز) و سرعت برنامه برای تعیین نسبت دندۀ ایده آل مورد نیاز برای تامین شتاب ثابت و روان استفاده می‌کند.

ادامه مطلب …

گیربکس اتوماتیک نیسان

تقه زدن گیربکس اتوماتیک

تقه زدن گیربکس اتوماتیک

در شرایط عادی گیربکس‌های اتوماتیک با توجه به نوع رانندگی افراد، نسبت دنده را انتخاب می‌کنند. همچنین عمل انتخاب نسبت دنده به علت خاصیت لنت گونۀ باندهای ترمز و صفحات، به راحتی و نرمی انجام می‌شود. اما گاهی ممکن است در گیربکس‌های اتوماتیک صدای ضربه بشنوید که به آن تقه زدن گیربکس اتوماتیک هم می‌گویند. اما علت آن چیست؟

ادامه مطلب …

تقه زدن گیربکس اتوماتیک

گیربکس پارس

گیربکس پارس

پژو پارس را می‌توان یکی از محصولات خوب شرکت ایران خودرو به حساب آورد. موتور اولیۀ پژو پارس موتور L3 بود که یک موتور سطح پایین به حساب می‌آمد. در ادامه این شرکت به سراغ تولید موتور محبوب TU5 رفت که قابلیت پشتیبانی از گیربکس اتومات AL4 را نیز دارد.

گیربکس پارس، همان گیربکس اتوماتیک AL4 است. پژو پارس اتوماتیک دارای یک موتور 1.6 لیتری 4 سیلندر است که به TU5 مجهز شده. این موتور توان تولید قدرتی با 105 اسب بخار و 142 نیوتن متر گشتاور دارد.

در ادامه ساختمان اصلی این گیربکس، موتور استفاده شده در گیربکس پژو و نحوه کنترل روغن این خودرو را توضیح می‌دهیم.

ادامه مطلب …

گیربکس پارس - پژو پارس

گیربکس پژو

گیربکس پژو

خودرو پژو از ایمنی بسیار بالایی برخوردار است. به عنوان مثال مدل 308 آنها دارای سیستمی است که به LDWS معروف است. این سیستم در صورت خطر به راننده هشدار می‌دهد. گیربکس پژو به دلیل داشتن قدرت و قابل اطمینان بودن خود، به سرعت توانست شهرت خوبی را کسب کند.

پژو یک شرکت خودروسازی فرانسوی است. امروزه شرکت پژو از زیر مجموعه‌های گروه استلانتیس محسوب می‌شود. همچنین به عنوان بزرگ‌ترین شرکت خودروسازی فرانسه و دومین خودروساز بزرگ اروپا نیز شناخته می‌شود.

گیربکس پژو از نوع Al4 است. این گیربکس از سیستم مبدل گشتاور به همراه کنترل الکتریکی استفاده می‌کند. گیربکس پژو یک گیربکس عرضی پنج دنده‌ای است که در آن چهار دنده برای حرکت به سمت جلو و یک دنده جهت حرکت به سمت عقب تعیین شده است.

ادامه مطلب …

دانستنی های خودرو

توربین

توربین گیربکس اتومات

توربین گیربکس اتومات یکی از اجزای مهم و حیاتی در سیستم انتقال قدرت خودروهای اتوماتیک است. این قطعه با همکاری سایر اجزای گیربکس اتوماتیک...

ادامه مطلب

روغن گیربکس اتوماتیک

روغن گیربکس اتوماتیک

روغن گیربکس اتوماتیک یکی از اجزای حیاتی در سیستم انتقال قدرت خودرو است که نقش مهمی در بهینه‌سازی عملکرد و طول عمر گیربکس اتوماتیک ایفا ...

ادامه مطلب

روغن گیربکس اتوماتیک

روغن ریزی گیربکس اتومات

روغن ریزی گیربکس اتومات یکی از مشکلات رایج در خودروهای مجهز به گیربکس اتوماتیک است که می‌تواند تأثیرات جدی بر عملکرد خودرو و سلامت گیرب...

ادامه مطلب

سلکتور

سلکتور گیربکس اتومات

سلکتور گیربکس اتومات یکی از اجزای مهم و حیاتی در خودروهای مدرن است که نقش کلیدی در انتقال قدرت و کنترل وضعیت گیربکس دارد. بسیاری از ران...

ادامه مطلب

قیمت گیربکس اتومات

قیمت گیربکس اتومات

قیمت گیربکس اتومات عنوانی است که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت. یا جعبه‌دنده خودکار یکی از بخش‌های کلیدی خودروهای مدرن است که تجرب...

ادامه مطلب

گیربکس اتوماتیک

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک سروستانی - گیربکس اتوماتیک

تفاوت گیربکس اتوماتیک با گیربکس عادی

دو تفاوت مهم بین خودرو هایی که دارای گیربکس اتوماتیک هستند و خودرو هایی که گیربکس‌شان اتوماتیک نیست، وجود دارد. اول اینکه، در خودروهایی که دارای دنده اتوماتیک هستند؛ پدال کلاج وجود ندارد. و دوم، در خودروهای دارای گیربکس اتوماتیک، تعویض دنده به صورت دستی صورت نمی‌گیرد.

در گیربکس‌های اتوماتیک، کافیست راننده دنده را در حالت حرکت قرار دهد، تا خودرو به صورت اتوماتیک حرکت کند. عمل تعویض دنده در این نوع خودروها به صورت اتوماتیک انجام می‌شود.

همانطور که گفته شد، عملکرد دنده‌های اتوماتیک با دنده‌هایی که به صورت دستی و به وسیله انسان صورت می‌گیرند، کاملا متفاوت است. با وجود اینکه هر دو این دنده‌ها یک نتیجه را حاصل می‌کنند؛ اما بد نیست شما با نحوه عملکرد هر کدام از آنها آشنا شوید.

چرخ دنده سیاره ای

گیربکس‌ اتوماتیک به وسیله سیستم چرخ دنده سیاره‌ای عمل می‌کند. چرخ دنده‌های سیاره‌ای شامل دو بخش ورودی و خروجی هستند: خروجی از حامل چرخ دنده‌های سیاره‌ای گرفته می‌شود و دو ورودی هم به دنده خورشیدی و دنده رینگی متصل می‌شوند.

این چرخ دنده‌ها به صفحه حامل چسپیده‌اند و با بخش داخلی (چرخ دنده‌های داخلی یا رینگی) تماس دارند. به دلیل وجود حالت خاص از چیدمان چرخ دنده‌ها، این مجموعه به شدت سفت است. شافت خروجی به چرخ دندۀ داخلی (رینگی) متصل است و سبب می‌شود که صفحۀ حا‌‌‌مل در حالت سکون باقی بماند. چرخ دندۀ سیاره‌ای سمت راست پایین‌تر از چرخ دندۀ سیاره‌ای سمت چپ قرار می‌گیرد.

این چرخ دنده با چرخ دندۀ سمت راست با چرخ دندۀ داخلی درگیر نمی‌شود و تنها با چرخ دندۀ دیگر سیاره‌ای درگیر در سمت چپ است. آن چرخ دندۀ در سمت چپ با چرخ دندۀ داخلی درگیر است. چرخ دنده‌های سیاره‌ای کوچک‌تر تنها با چرخ دندۀ خورشیدی کوچک درگیرند و چرخ دنده‌های سیاره‌ای بزرگ با چرخ دندۀ خورشیدی بزرگ‌تر و سایر سیاره‌های کوچک‌تر درگیر می‌شوند.

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک سروستانی - چرخ دنده سیاره ای

انتقال از گیربکس دستی به اتوماتیک

انتقال از گیربکس دستی به اتوماتیک

قبل از اینکه شروع کنی

قابل توجه‌ترین تفاوت بین خودرو دستی و اتوماتیک میزان درگیری راننده برای حرکت خودرو است. همانطور که اکثر مردم این موضوع را می‌دانند، اتومبیل‌های دستی دارای سه پدال، کلاچ، ترمز و گاز هستند و راننده مجبور است برای حرکت و سرعت خودرو دنده‌ها را تعویض کند. سرعت خودرو به حالت دنده‌ای که در آن قرار داریم بستگی دارد. ما با جا به جایی دستی این دنده‌ها، سرعت خودرو را تعیین می‌کنیم.

یک گیربکس اتوماتیک خودش دنده را برای شما عوض می‌کند. به این ترتیب فقط دو پدال ترمز و گاز دارد. همچنین در این حالت مانند دنده‌های دستی، یک میله دنده وجود دارد. اما به جای چرخ دنده دارای تنظیمات Drive ،Reverse ، Neutral و Park است. حرکت بین این تنظیمات نیازی به گرفتن کلاچ ندارد و این پروسه به صورت اتوماتیک طی می‌شود.

تنظیم پا روی پدال

شاید استفاده از پای چپ برای ترمزگیری و پای راست برای شتاب گرفتن منطقی به نظر برسد. با این حال، این کار توصیه نمی‌شود مگر اینکه سازگاری روی ماشین خود داشته باشید و یا اختلالی وجود داشته باشد که مجبور باشید این کار را انجام دهید. ما توصیه می‌کنیم فقط با استفاده از یک پا برای حرکت بین پدال‌ها عادت کنید، به این خاطر که فشار دادن همزمان هر دو به پایین می‌تواند خطرناک باشد و به خودرو آسیب وارد کند.

همچنین لازم به یادآوری است که وقتی پای خود را از روی پدال ترمز بردارید، اتومبیل‌های دارای جعبه دنده اتوماتیک به جلو حرکت می‌کنند یا اصطلاحأ “خزش” می‌کنند.

وقت گذاشتن برای یادگیری

خودروهای اتوماتیک عالی هستند. رانندگی با این نوع خودرو‌ها راحت تر و بدون دردسر است. همچنین می‌تواند برای افرادی که دارای معلولیت هستند عالی باشد، زیرا نیازی به استفاده از پدال کلاچ پایه دار ندارند. نکته اصلی انتقال از گیربکس دستی به اتوماتیک، زمان گذاشتن و صبور بودن برای عادت به نحوه کار با آن است. ممکن است نیاز به برخی از تمرینات باشد که یاد بگیرید چگونه از عملکرد “خزش” استفاده کنید.

آیا نیاز به مشاوره دارید؟

در صورتی که لازم می دانید با ما صحبت کنید یا اینکه با خدمات ما آشنا شوید، بر روی دکمه مقابل کلیک کنید.